Subtraction 8

Leer Ons Kennen

Bij ons draait alles om passie en expertise in het creëren van hoogwaardige digitale oplossingen. Leer ons beter kennen en ontdek hoe we jouw online succes kunnen verwezenlijken met ons toegewijde team van professionals.

20230115 184909 scaled e1694597083581

Ruben van Stiphout

Co-founder | Designer

Afbeelding van WhatsApp op 2023 08 23 om 11.31.23 e1694515134798

Joris Belder

Fulll stack developer

Afbeelding van WhatsApp op 2023 09 13 om 16.26.43

Dragan

Freelance WordPress developer

1693316099743

Jainy Koelen

Freelance Social media marketeer

giphy 5

Kom jij ons team versterken?

-----------------------

Group 93 2

Ons Verhaal:

Hi, wij zijn DRwebdesign. Een webdevelopment bedrijf opgericht in 2019 door Ruben en Daan, twee jonge ambitieuze jongens met het doel om een webdevelopment bedrijf op te richten dat het net een beetje anders doet. Wij vinden dat iedereen een onvergetelijke online aanwezigheid moet hebben, hoe groot of klein je bedrijf ook is.

 

Wat begon als een klein bedrijf gespecialiseerd in WordPress websites is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf, waar je terecht kunt voor je volledige online aanwezigheid. Wij zijn niet alleen meer gespecialiseerd in WordPress websites, maar ook in socialmediamarketing, branding, volledig geprogrammeerde projecten, webshops, hosting en onderhoud. Dit alles voor een betaalbare prijs en met service waar je gelukkig van kan worden. Jij moet je kunnen focussen op je bedrijf, terwijl wij jouw online aanwezigheid regelen.

Onze tijdlijn van memorabele momenten:

  • Juli 2019 | inschrijving KVK. op 19 juli 2019 zijn wij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, ons avontuur begint hier.
  • Februari 2020 | Een nieuw gezicht. Wij hebben Joris toegevoegd aan ons team. Joris is een fullstack developer en zal alle programmeertaken op zich nemen binnen het bedrijf. Hiermee hebben wij ook de mogelijkheid gekregen om volledige maatwerk website toe te voegen aan onze diensten.
  • Juli 2020 | Wij voegen hosting toe aan onze diensten. Vanaf jul 2020 biedt DRwebdesign zijn eigen hosting service aan, wel zo makkelijk om meteen je nieuwe website bij ons in beheer te zetten. Je kunt bij ons terecht voor goedkope shared hosting en supersnelle VPS hosting.
  • September 2020 | Sponsor van SCH JO18-2. Wij zijn de trotse sponsor geworden van SCH Jo18-2, het team heeft uitshirts en inloopshirts gekregen.
  • April 2022 | Wij voegen socialmediamarketing toe aan onze diensten. Vanaf april 2022 kun je ook terecht bij ons voor socialmediamarketing. Wij zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met Jainy, een commerciële economie student.
  • Augustus 2023 | Daan gaat het bedrijf verlaten. Na 4 mooie jaren heeft Daan met veel trots besloten het bedrijf te verlaten. Joris schuift een plek omhoog en zal een groot deel van Daans taken op zich nemen.
  • Oktober 2023 | Lancering van het DRwebdesign klantenportaal. Om onze klanten nog beter te kunnen helpen lanceren wij ons zelfgemaakte klantenportaal. Vanaf nu zijn wij 7 dagen per week 16 uur per dag bereikbaar voor vragen en hulp.

Snel en professioneel geholpen

DRwebdesign heeft mij snel en professioneel geholpen bij het bouwen van een persoonlijke website die mij verder gaat helpen bij in het vervolg van mijn carrière. De service was goed en snel. Daan en Ruben hebben mij geholpen met alle vragen met betrekking tot de website zoals: design, tools en mogelijkheden. En dit voor een goede prijs!
1634655380143
Tim de Groot

Prettig om mee samen te werken

Samenwerken met DRWebdesign is voor ons als bedrijf zeer prettig, er wordt geleverd wat er wordt besproken. De deadlines, afspraken, design en uitvoering zijn helder, krachtig en doeltreffend. Ik kan iedereen aanraden om zeker een kop koffie met deze jongens te drinken en te kijken wat zij voor je kunnen betekenen. Wij gaan in ieder geval vaker van hun diensten gebruik maken!
Ronny van Leewen
EIgenaar KekAanJeMuur

Binnen no-time een professionele website

DRwebdesign had binnen no-time een mooie en bovenal professionele website voor JustBraam gemaakt. Na een kennismakingsgesprek waarbij we de inhoud bespraken, volgde al snel een eerste aanzet. De gevraagde aanpassingen werden vervolgens zeer snel verwerkt. De website stond binnen twee weken online! Het eindresultaat is top geworden!
Foto Justin bw 1024x897 1
Justin Braam
Vastgoed adviseur

Vakkundig, geduldig en echt kennis van zaken

Ik heb mijn website door DRWebdesign laten maken. De site was nogal verouderd. Ze hebben een goede kijk op het moderniseren en up-to-date maken van websites. Ik ben erg tevreden hoe het proces gegaan is. Ze zijn vakkundig, geduldig en hebben echt kennis van zaken. Echt een aanrader!
SAM 3314b 1
Jeroen ter Horst
Schilder

Flexibele opstelling

De lokale omroep RPL Woerden was hard aan een nieuwe website toe omdat de bestaande verouderd was. Met Daan en Ruben besproken wat onze wensen zijn en samen met hen tot een totaal nieuwe opzet gekomen. Vervolgens zijn zij verder te werk gegaan en kwamen regelmatig de tussenresultaten bespreken. Dankzij het meedenken van Daan en Ruben en hun flexibele opstelling hebben zij tussentijds nog verbeteringen aan kunnen brengen. Het eindresultaat mag er zijn, we zijn heel tevreden.
Henk Mulder
Bestuurslid RPL Woerden

Geen wens te groot

De jongens van DRwebdesign helpen mij al vanaf de start. Wat ik zo fijn vind is de manier van samenwerken, waarbij we site al bouwende optimaliseren naar mijn wensen. Ik heb zelf behoefte aan iets meer customization dan standaard templates. Tot op heden is het ze altijd gelukt om op te leveren. Ze leren iedere keer weer bij en zullen ervoor zorgen dat ze nakomen wat ze beloven. Neem gerust een kijkje op despaarpodcast.nl om te kijken wat ze al voor elkaar hebben gekregen. Ik voorzie een grote toekomst voor ze tegemoet!
WhatsApp Image 2022 03 04 at 17.12.05 768x1024 1 e1693840480704
Robin Seetz
Oprichter DeSpaarpodcast

De perfecte partner voor het ontwikkelen van een website/webshop

DRwebdesign heeft me geholpen bij het bouwen van mijn bedrijf en website, De Sneaker Reiniger. Dag en nacht zijn de jongens beschikbaar voor vragen en hulp, ze zijn de perfect partner voor het ontwikkelen van een website en webshop.
1596572192684
Frank Woltjer
Eigenaar sneakersreinigen.nl

6 Redenen om te kiezen voor DRWebdesign? Wij weten er wel 10!

1. Jong team; 2. Expertise in huis; 3. Meedenken en adviseren; 4. Bijna 24-uur aanspreekbaar; 5. Korte lijnen dus snel schakelen; 6. Nette prijzen; 7. Informeel contact; 8. Flexibele instelling; 9. Persoonlijke aanpak, dus een uniek resultaat; 10. Compleet pakket, ze leveren de website en het onderhoud; “Wij” zijn Ducati Club Nederland. Daan, Ruben en Joris hebben ons geassisteerd met het ontwikkelen en bouwen van onze website. Wat ons betreft mag het resultaat gezien worden!
Noor 683x1024 1 e1693840134773
Noor van Beek
Algemeen bestuurslid communicatie

Inzicht in onze prijzen

Ontdek onze tarieven: helder en eerlijk. 

Naam dienst
Omschrijving
Prijs
Wordpress deveopment
Volledige custom Wordpress website gebouwd in Elementor inclusief design
Vanaf €1300 excl. btw
Webshop development
Volledige custom webshop gebouwd in Elementor/woocommerce inclusief design
Vanaf €1600 excl. btw
Front end / back end development
Een volledig maatwerk geprogrammeerd project
€45 per uur excl. btw
Webdesign
Volledig op maat gemaakt webdesign in Adobe XD
Vanaf €800 excl. btw
Website onderhoud
Volledig onderhoud van jouw website
Vanaf €19,99 per maand excl.btw
Website Hosting
Shared hosting of VPS hosting
Vanaf €9,99 per maand excl.btw
Social media marketing
Onderhouden van Instagram/Facebook/Pinterest/Linkedin
Vanaf €240 per maand excl.btw

Vragen of meer informatie nodig? Neem contact met ons op