Webdesign & Branding

Webdesign: Jouw online visitekaartje

Het hebben van een aantrekkelijke en goed functionerende website is van essentieel belang. Jouw website is vaak het eerste contactpunt tussen jou en potentiële klanten. Een professioneel ontworpen website biedt niet alleen een positieve eerste indruk, maar zorgt er ook voor dat bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren en relevante informatie kunnen vinden over jouw bedrijf.

Een goed webdesign begint bij de esthetiek, maar is veel meer dan dat. Het omvat responsiviteit (de website past zich aan verschillende schermgroottes aan), snelheid, en gebruiksvriendelijkheid. Dit alles draagt bij aan een aangename online-ervaring voor je bezoekers, wat kan leiden tot hogere conversies en betrokkenheid.

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en geloven daarom niet in voor geprogrammeerde templates. Wij werken nauw met je samen om samen tot een maatwerk ontwerp te komen voor jouw website welke echt bijdraagt aan jouw online uitstraling.

Branding: De identiteit van jouw bedrijf 

Branding gaat verder dan alleen het creëren van een aantrekkelijk logo of een pakkende slogan. Het vormt de ziel van jouw bedrijf en communiceert de kernwaarden, visie en missie naar je doelgroep. Een sterke branding zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen bij je klanten.

Wanneer mensen denken aan merken zoals Apple, Coca-Cola of Nike, hebben ze niet alleen producten in gedachten, maar ook de gevoelens en associaties die met deze merken verbonden zijn. Dit illustreert hoe krachtig branding kan zijn in het creëren van loyaliteit en het aantrekken van klanten.

Wij denken met jou mee, stellen kritische vragen en komen zo samen tot jouw merkidentiteit. Hieruit ontstaat jouw branding een huisstijl die jouw visie, missie en kernwaarde spreekt. 

Klaar om jouw avontuur met ons te starten?

Plan nu een vrijblijvende (online) kennismaking in en laat ons samen jouw online groei en succes verkennen

Inzicht in onze prijzen

Ontdek onze tarieven: helder en eerlijk. 

Naam dienst
Omschrijving
Prijs
Wordpress deveopment
Volledige custom Wordpress website gebouwd in Elementor inclusief design
Vanaf €1300 excl. btw
Webshop development
Volledige custom webshop gebouwd in Elementor/woocommerce inclusief design
Vanaf €1600 excl. btw
Front end / back end development
Een volledig maatwerk geprogrammeerd project
€45 per uur excl. btw
Webdesign
Volledig op maat gemaakt webdesign in Adobe XD
Vanaf €800 excl. btw
Website onderhoud
Volledig onderhoud van jouw website
Vanaf €19,99 per maand excl.btw
Website Hosting
Shared hosting of VPS hosting
Vanaf €9,99 per maand excl.btw
Social media marketing
Onderhouden van Instagram/Facebook/Pinterest/Linkedin
Vanaf €240 per maand excl.btw

Vragen of meer informatie nodig? Neem contact met ons op