Subtraction 6

Bekijk
Onze Tarieven

Ontdek onze tarieven: helder en eerlijk. 
Vraag nu een prijsbrochure aan voor een gedetailleerd overzicht van onze diensten en kosten.

 
Group 26

Vraag een brochure aan

Group 52

Profiteer van Speciale Tarieven

Wij geloven in het ondersteunen van non-profit organisaties en starters, daarom bieden we speciale tarieven aan die passen bij hun behoeften en budget.

Non-profit organisaties

  • Wij helpen non-profit organisaties om met beperkte middelen toch toegang te krijgen tot hoogwaardige webdevelopment en digitale oplossingen, zodat ze zich zichtbaar kunnen maken in de digitale wereld
  •  

Starters

  • Starters kunnen gebruikmaken van onze zelfontwikkelde templates, waarmee ze snel en kostenefficiënt een professionele online aanwezigheid kunnen opzetten en hun bedrijf succesvol kunnen lanceren
  •  
pexels pixabay 221043

Cijfers die Spreken

Onze afgeronde projecten vormen de kroon op ons werk en we zijn er trots op dat we keer op keer unieke en succesvolle websites leveren

 
0 +
Afgeronde projecten
0 +
Tevreden klanten
0 +
Sectoren
0 +
Jaren ervaring

Woorden van Onze Klanten

 Van aandacht voor detail tot hun het contact, de positieve feedback van onze klanten spreekt voor zich

Snel en professioneel geholpen

DRwebdesign heeft mij snel en professioneel geholpen bij het bouwen van een persoonlijke website die mij verder gaat helpen bij in het vervolg van mijn carrière. De service was goed en snel. Daan en Ruben hebben mij geholpen met alle vragen met betrekking tot de website zoals: design, tools en mogelijkheden. En dit voor een goede prijs!
1634655380143
Tim de Groot

Prettig om mee samen te werken

Samenwerken met DRWebdesign is voor ons als bedrijf zeer prettig, er wordt geleverd wat er wordt besproken. De deadlines, afspraken, design en uitvoering zijn helder, krachtig en doeltreffend. Ik kan iedereen aanraden om zeker een kop koffie met deze jongens te drinken en te kijken wat zij voor je kunnen betekenen. Wij gaan in ieder geval vaker van hun diensten gebruik maken!
Ronny van Leewen
EIgenaar KekAanJeMuur

Binnen no-time een professionele website

DRwebdesign had binnen no-time een mooie en bovenal professionele website voor JustBraam gemaakt. Na een kennismakingsgesprek waarbij we de inhoud bespraken, volgde al snel een eerste aanzet. De gevraagde aanpassingen werden vervolgens zeer snel verwerkt. De website stond binnen twee weken online! Het eindresultaat is top geworden!
Foto Justin bw 1024x897 1
Justin Braam
Vastgoed adviseur

Vakkundig, geduldig en echt kennis van zaken

Ik heb mijn website door DRWebdesign laten maken. De site was nogal verouderd. Ze hebben een goede kijk op het moderniseren en up-to-date maken van websites. Ik ben erg tevreden hoe het proces gegaan is. Ze zijn vakkundig, geduldig en hebben echt kennis van zaken. Echt een aanrader!
SAM 3314b 1
Jeroen ter Horst
Schilder

Flexibele opstelling

De lokale omroep RPL Woerden was hard aan een nieuwe website toe omdat de bestaande verouderd was. Met Daan en Ruben besproken wat onze wensen zijn en samen met hen tot een totaal nieuwe opzet gekomen. Vervolgens zijn zij verder te werk gegaan en kwamen regelmatig de tussenresultaten bespreken. Dankzij het meedenken van Daan en Ruben en hun flexibele opstelling hebben zij tussentijds nog verbeteringen aan kunnen brengen. Het eindresultaat mag er zijn, we zijn heel tevreden.
Henk Mulder
Bestuurslid RPL Woerden

Geen wens te groot

De jongens van DRwebdesign helpen mij al vanaf de start. Wat ik zo fijn vind is de manier van samenwerken, waarbij we site al bouwende optimaliseren naar mijn wensen. Ik heb zelf behoefte aan iets meer customization dan standaard templates. Tot op heden is het ze altijd gelukt om op te leveren. Ze leren iedere keer weer bij en zullen ervoor zorgen dat ze nakomen wat ze beloven. Neem gerust een kijkje op despaarpodcast.nl om te kijken wat ze al voor elkaar hebben gekregen. Ik voorzie een grote toekomst voor ze tegemoet!
WhatsApp Image 2022 03 04 at 17.12.05 768x1024 1 e1693840480704
Robin Seetz
Oprichter DeSpaarpodcast

De perfecte partner voor het ontwikkelen van een website/webshop

DRwebdesign heeft me geholpen bij het bouwen van mijn bedrijf en website, De Sneaker Reiniger. Dag en nacht zijn de jongens beschikbaar voor vragen en hulp, ze zijn de perfect partner voor het ontwikkelen van een website en webshop.
1596572192684
Frank Woltjer
Eigenaar sneakersreinigen.nl

6 Redenen om te kiezen voor DRWebdesign? Wij weten er wel 10!

1. Jong team; 2. Expertise in huis; 3. Meedenken en adviseren; 4. Bijna 24-uur aanspreekbaar; 5. Korte lijnen dus snel schakelen; 6. Nette prijzen; 7. Informeel contact; 8. Flexibele instelling; 9. Persoonlijke aanpak, dus een uniek resultaat; 10. Compleet pakket, ze leveren de website en het onderhoud; “Wij” zijn Ducati Club Nederland. Daan, Ruben en Joris hebben ons geassisteerd met het ontwikkelen en bouwen van onze website. Wat ons betreft mag het resultaat gezien worden!
Noor 683x1024 1 e1693840134773
Noor van Beek
Algemeen bestuurslid communicatie

Veelgestelde vragen

Ja, absoluut! Al onze websites zijn volledig maatwerk. Of je nu een eenvoudige bedrijfswebsite, een complexe e-commerce site, of een op maat gemaakte webapplicatie nodig hebt, we hebben de expertise en creativiteit om aan al jouw specifieke wensen te voldoen. Ons ervaren team van webdevelopers en designers werkt nauw samen om unieke, op maat gemaakte oplossingen te leveren die perfect aansluiten bij jouw merk, doelstellingen en behoeften

De kosten van een gemiddeld webdevelopment project kunnen variëren, afhankelijk van de specifieke vereisten en omvang van het project. Omdat we streven naar maatwerkoplossingen die perfect passen bij de behoeften van elke klant, kunnen we het beste een gepersonaliseerde offerte voor je opstellen.

Om meer te weten te komen over onze gemiddelde prijzen en een gedetailleerd overzicht te ontvangen van wat we kunnen bieden voor jouw specifieke project, nodigen we je uit om onze prijsbrochure aan te vragen op onze prijzen pagina.

Het ontwikkelen van een volledige website neemt gemiddeld 1 tot 2 maanden in beslag, maar het exacte tijdsbestek kan variëren afhankelijk van de complexiteit van het project, het aantal pagina’s en functies, de mate van maatwerk en de beschikbaarheid van benodigde inhoud en materialen.

Bij aanvang van het project bespreken we graag jouw specifieke wensen en doelstellingen om een realistische tijdsinschatting te kunnen maken.

Veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit, en we hechten enorm veel belang aan het beschermen van jouw website en gegevens. Daarom treffen we een scala aan maatregelen om ervoor te zorgen dat jouw website optimaal beveiligd is en weerstand biedt tegen mogelijke bedreigingen.

 

Uiteraard! Al onze websites worden technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines om ervoor te zorgen dat ze goed worden geïndexeerd en beter vindbaar zijn in de zoekresultaten. 

Daarnaast bieden we ook advies en begeleiding over hoe je de content van de website kunt optimaliseren voor SEO. We helpen je met het identificeren van relevante zoektermen, het optimaliseren van meta-informatie en het creëren van waardevolle content die niet alleen aanspreekt op jouw doelgroep, maar ook positief wordt gewaardeerd door zoekmachines.

Zeker! Bij ons worden al onze websites ontworpen en ontwikkeld met een mobielvriendelijke (responsive) benadering. We begrijpen het belang van een naadloze gebruikerservaring, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt. Daarom zorgen we ervoor dat al onze websites zich automatisch aanpassen aan verschillende schermformaten, zoals smartphones, tablets en desktops.

 

We hebben ruime ervaring met het integreren van externe systemen en tools in onze websites. Of het nu gaat om het integreren van betaalproviders, CRM-systemen, boekhoudsoftware, e-mailmarketingtools, sociale media-plugins of andere externe diensten, we hebben de technische expertise om naadloze integraties te realiseren.

Bij ons stopt onze ondersteuning niet na het opleveren van de website. We bieden verschillende opties voor voortdurende hulp en ondersteuning, zodat je altijd op ons kunt rekenen.

Ten eerste, voor klanten die behoefte hebben aan intensievere ondersteuning, bieden we onderhoudspakketten aan. Met deze pakketten zorgen we voor regelmatige updates, back-ups en technisch onderhoud om jouw website soepel te laten draaien en veilig te houden. Dit stelt jou in staat om je te concentreren op jouw bedrijf terwijl wij de technische kant van jouw website beheren.

Daarnaast zijn we altijd bereikbaar voor kleine vragen en technische hulp, zelfs nadat de website is opgeleverd.

Absoluut! Bij ons bouwen we jouw website op een manier dat deze gemakkelijk door jouzelf te beheren is. We begrijpen dat het belangrijk is dat je zelf content kunt updaten en wijzigingen kunt aanbrengen wanneer dat nodig is.

Onze websites worden ontwikkeld met gebruiksvriendelijke Content Management Systemen (CMS) die geen technische kennis vereisen. Hiermee kun je eenvoudig teksten, afbeeldingen, video’s en andere inhoud aanpassen zonder dat je daarvoor afhankelijk bent van externe hulp.

Daarnaast bieden we uitlegvideo’s om je te ondersteunen bij het zelf maken van aanpassingen aan jouw website.

Ons klantenportaal is een persoonlijke en handige online omgeving waar al onze klanten gemakkelijk al hun diensten bij ons kunnen regelen. Met ons klantenportaal bieden we een naadloze ervaring voor jou als klant, waarin je volledig inzicht hebt in jouw website en de mogelijkheid om jouw online aanwezigheid moeiteloos te beheren.

Binnen het klantenportaal heb je inzicht in jouw onderhoudspakket en kun je deze naar behoefte aanpassen of upgraden. Je kunt eenvoudig aanvragen indienen voor specifieke wijzigingen of updates aan jouw website, waarbij ons team snel en efficiënt jouw verzoeken verwerkt.

Een belangrijk aspect van ons klantenportaal zijn de uitlegvideo’s, die we speciaal hebben gemaakt om jou te ondersteunen bij het zelf maken van aanpassingen aan jouw website. Hiermee kun je op een eenvoudige manier teksten, afbeeldingen en andere content wijzigen, zonder dat je daarvoor technische kennis nodig hebt.

Ons klantenportaal biedt jou de tools en informatie die je nodig hebt om jouw website actueel en relevant te houden, en biedt jou de flexibiliteit om jouw online aanwezigheid op maat te beheren. Wil je meer weten over ons klantenportaal en hoe het jou kan helpen bij het beheren van jouw website? Bezoek dan onze klantenportaal pagina voor meer informatie en ontdek hoe wij jou ondersteunen bij een succesvolle online ervaring.

Inzicht in onze prijzen

Ontdek onze tarieven: helder en eerlijk. 

Naam dienst
Omschrijving
Prijs
Wordpress deveopment
Volledige custom Wordpress website gebouwd in Elementor inclusief design
Vanaf €1300 excl. btw
Webshop development
Volledige custom webshop gebouwd in Elementor/woocommerce inclusief design
Vanaf €1600 excl. btw
Front end / back end development
Een volledig maatwerk geprogrammeerd project
€45 per uur excl. btw
Webdesign
Volledig op maat gemaakt webdesign in Adobe XD
Vanaf €800 excl. btw
Website onderhoud
Volledig onderhoud van jouw website
Vanaf €19,99 per maand excl.btw
Website Hosting
Shared hosting of VPS hosting
Vanaf €9,99 per maand excl.btw
Social media marketing
Onderhouden van Instagram/Facebook/Pinterest/Linkedin
Vanaf €240 per maand excl.btw

Vragen of meer informatie nodig? Neem contact met ons op