Woorden van Onze Klanten

Van aandacht voor detail tot het contact, de positieve feedback van onze klanten spreekt voor zich

Snel en professioneel geholpen

DRwebdesign heeft mij snel en professioneel geholpen bij het bouwen van een persoonlijke website die mij verder gaat helpen bij in het vervolg van mijn carrière. De service was goed en snel. Daan en Ruben hebben mij geholpen met alle vragen met betrekking tot de website zoals: design, tools en mogelijkheden. En dit voor een goede prijs!
Tim de Groot

Prettig om mee samen te werken

Samenwerken met DRWebdesign is voor ons als bedrijf zeer prettig, er wordt geleverd wat er wordt besproken. De deadlines, afspraken, design en uitvoering zijn helder, krachtig en doeltreffend. Ik kan iedereen aanraden om zeker een kop koffie met deze jongens te drinken en te kijken wat zij voor je kunnen betekenen. Wij gaan in ieder geval vaker van hun diensten gebruik maken!
Ronny van Leewen
EIgenaar KekAanJeMuur

Binnen no-time een professionele website

DRwebdesign had binnen no-time een mooie en bovenal professionele website voor JustBraam gemaakt. Na een kennismakingsgesprek waarbij we de inhoud bespraken, volgde al snel een eerste aanzet. De gevraagde aanpassingen werden vervolgens zeer snel verwerkt. De website stond binnen twee weken online! Het eindresultaat is top geworden!
Justin Braam
Vastgoed adviseur

Vakkundig, geduldig en echt kennis van zaken

Ik heb mijn website door DRWebdesign laten maken. De site was nogal verouderd. Ze hebben een goede kijk op het moderniseren en up-to-date maken van websites. Ik ben erg tevreden hoe het proces gegaan is. Ze zijn vakkundig, geduldig en hebben echt kennis van zaken. Echt een aanrader!
Jeroen ter Horst
Schilder

Flexibele opstelling

De lokale omroep RPL Woerden was hard aan een nieuwe website toe omdat de bestaande verouderd was. Met Daan en Ruben besproken wat onze wensen zijn en samen met hen tot een totaal nieuwe opzet gekomen. Vervolgens zijn zij verder te werk gegaan en kwamen regelmatig de tussenresultaten bespreken. Dankzij het meedenken van Daan en Ruben en hun flexibele opstelling hebben zij tussentijds nog verbeteringen aan kunnen brengen. Het eindresultaat mag er zijn, we zijn heel tevreden.
Henk Mulder
Bestuurslid RPL Woerden

Geen wens te groot

De jongens van DRwebdesign helpen mij al vanaf de start. Wat ik zo fijn vind is de manier van samenwerken, waarbij we site al bouwende optimaliseren naar mijn wensen. Ik heb zelf behoefte aan iets meer customization dan standaard templates. Tot op heden is het ze altijd gelukt om op te leveren. Ze leren iedere keer weer bij en zullen ervoor zorgen dat ze nakomen wat ze beloven. Neem gerust een kijkje op despaarpodcast.nl om te kijken wat ze al voor elkaar hebben gekregen. Ik voorzie een grote toekomst voor ze tegemoet!
Robin Seetz
Oprichter DeSpaarpodcast

De perfecte partner voor het ontwikkelen van een website/webshop

DRwebdesign heeft me geholpen bij het bouwen van mijn bedrijf en website, De Sneaker Reiniger. Dag en nacht zijn de jongens beschikbaar voor vragen en hulp, ze zijn de perfect partner voor het ontwikkelen van een website en webshop.
Frank Woltjer
Eigenaar sneakersreinigen.nl

6 Redenen om te kiezen voor DRWebdesign? Wij weten er wel 10!

1. Jong team; 2. Expertise in huis; 3. Meedenken en adviseren; 4. Bijna 24-uur aanspreekbaar; 5. Korte lijnen dus snel schakelen; 6. Nette prijzen; 7. Informeel contact; 8. Flexibele instelling; 9. Persoonlijke aanpak, dus een uniek resultaat; 10. Compleet pakket, ze leveren de website en het onderhoud; “Wij” zijn Ducati Club Nederland. Daan, Ruben en Joris hebben ons geassisteerd met het ontwikkelen en bouwen van onze website. Wat ons betreft mag het resultaat gezien worden!
Noor van Beek
Algemeen bestuurslid communicatie

Snel en beulpzaam

DRwebdesign heeft me binnen een korte tijd aan een mooie website geholpen. Ze reageren snel en zijn behulpzaam.
Daphne Metsemakers
Pyscholoog & coach

Goede communicatie op elke moment

We zijn heel erg tevreden hoe DRwebdesign aan onze wensen heeft voldaan. Er was altijd goed overleg over de aanpassingen die wij nog graag doorgevoerd zagen. We zijn heel erg tevreden met het resultaat en de reacties zijn heel erg positief.
Ed en Irma van Rooijen
Eigenaars Parkaway

Aanrader als WordPress specialist

DRwebdesign heeft een geweldig team dat 100% meedenkt met zijn klant. Hun werk heeft onze site/platform naar een veel hoger niveau getild. Als WordPress specialisten een absolute aanrader voor al uw webdesign wensen.
Yvonne van Dijk
Oprichter Icelandichorse.eu

Inzicht in onze prijzen

Ontdek onze tarieven: helder en eerlijk. 

Naam dienst
Omschrijving
Prijs
Wordpress deveopment
Volledige custom Wordpress website gebouwd in Elementor inclusief design
Vanaf €1300 excl. btw
Webshop development
Volledige custom webshop gebouwd in Elementor/woocommerce inclusief design
Vanaf €1600 excl. btw
Front end / back end development
Een volledig maatwerk geprogrammeerd project
€45 per uur excl. btw
Webdesign
Volledig op maat gemaakt webdesign in Adobe XD
Vanaf €800 excl. btw
Website onderhoud
Volledig onderhoud van jouw website
Vanaf €19,99 per maand excl.btw
Website Hosting
Shared hosting of VPS hosting
Vanaf €9,99 per maand excl.btw
Social media marketing
Onderhouden van Instagram/Facebook/Pinterest/Linkedin
Vanaf €240 per maand excl.btw

Vragen of meer informatie nodig? Neem contact met ons op