Cloudflare: eenvoudig te gebruiken en gratis CDN voor WordPress websites

Het gebruik van een CDN (Content Delivery Network) is een effectieve manier om de prestaties van uw WordPress website te verbeteren. Heb je ooit de frustratie ervaren van een trage laadtijd voor je website, vooral voor gebruikers die ver weg zijn van je primaire server? Een CDN kan helpen om dit probleem op te lossen door de inhoud van je website over servers over de hele wereld te verdelen. Dit kan de laadtijd van je website aanzienlijk verkorten, en kan ook helpen om te gaan met hoge verkeersbelasting door de inhoud over meerdere servers te verdelen. Er zijn veel verschillende CDN-providers op de markt, waarvan sommige gratis zijn en andere tegen een vergoeding. In dit artikel zullen we de beste gratis CDN voor WordPress websites bespreken: Cloudflare.

Een screenshot van Cloudflare's prijsoverzicht, met gratis CDN voor WordPress websites

Waarom Cloudflare de beste gratis CDN voor WordPress websites is

Cloudflare is een populaire CDN-provider die ook een reeks andere security- en prestatieoptimalisatie-tools aanbiedt. Met Cloudflare kunt u uw websitebescherming verbeteren door DDoS-aanvallen te blokkeren en uw website te versnellen door de caching van statische inhoud. Bovendien biedt Cloudflare een gratis plan aan waarmee u tot een bepaald datagebruik en aantal paginaverzoeken per maand kunt profiteren van hun diensten. Dit maakt Cloudflare een uitstekende gratis CDN voor WordPress websites.

Met Cloudflare kunt u eenvoudig uw DNS-instellingen wijzigen om uw website te laten profiteren van hun CDN-netwerk. Zo kunt u bijvoorbeeld gratis gebruikmaken van hun CDN-service voor WordPress websites. Daarna kunt u verschillende instellingen configureren om de prestaties van uw website te verbeteren, zoals het activeren van caching van statische inhoud en het minifying van CSS, JavaScript en HTML-bestanden. Bovendien biedt Cloudflare een gebruiksvriendelijke interface waarmee u gemakkelijk rapporten kunt bekijken en instellingen kunt aanpassen om de prestaties van uw website te optimaliseren.

In samenvatting biedt Cloudflare een uitstekende gratis CDN voor WordPress websites. Met hun gratis plan kunt u profiteren van een beperkt aantal paginaverzoeken en datagebruik per maand, en hun gebruiksvriendelijke interface en reeks prestatie- en beveiligingstools maken het gemakkelijk om de prestaties van uw website te verbeteren. Als u op zoek bent naar een gratis CDN voor uw WordPress website, dan is Cloudflare zeker een optie om in overweging te nemen.

Klaar om jouw avontuur met ons te starten?

Plan nu een vrijblijvende (online) kennismaking in en laat ons samen jouw online groei en succes verkennen

Inzicht in onze prijzen

Ontdek onze tarieven: helder en eerlijk. 

Naam dienst
Omschrijving
Prijs
Wordpress deveopment
Volledige custom Wordpress website gebouwd in Elementor inclusief design
Vanaf €1300 excl. btw
Webshop development
Volledige custom webshop gebouwd in Elementor/woocommerce inclusief design
Vanaf €1600 excl. btw
Front end / back end development
Een volledig maatwerk geprogrammeerd project
€45 per uur excl. btw
Webdesign
Volledig op maat gemaakt webdesign in Adobe XD
Vanaf €800 excl. btw
Website onderhoud
Volledig onderhoud van jouw website
Vanaf €19,99 per maand excl.btw
Website Hosting
Shared hosting of VPS hosting
Vanaf €9,99 per maand excl.btw
Social media marketing
Onderhouden van Instagram/Facebook/Pinterest/Linkedin
Vanaf €240 per maand excl.btw

Vragen of meer informatie nodig? Neem contact met ons op